Mimar Sinan Anaokulu

Vizyon: Kültürümüzün değerlerine bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, işbirliği ve takım çalışmasına istekli, farklı görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini kullanabilen, doğaya duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilençocuklar yetiştirmektir.

Misyon: Okulumuzdaki misyonumuz, öğrencilerimize mümkün olan en üst seviyede eğitim öğretim kalitesi sağlayarak onları bir üst eğitime hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Servis Bilgisi: Servis Kullanılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest
Proje Çalışmaları: Kültürün İzinde Mersin, Dilimizin Zenginlikleri

WEB - https://mersinmimarsinananaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. 33166 SOKAK NO.9 MEZİTLİ KAYMAKAMLIK BİNASI İÇİ MEZİTLİ İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Hatice Uluğ İlkokulu B Blok 3.Kat Akdeniz/Mersin